Wandelgroep Colmschate © Alle rechten voorbehouden.

Home.Wie zijn wij.Foto's.Wandelkalender.Links.Facebook.Contact.
Wie zijn wij?

De leden van de wandelgroep gaan uit van het principe "vrijheid, blijheid". Zie ook ons voorlichtingsbulletin.

Dit betekent dat de leden zelf beslissen hoe vaak ze de schoenen aantrekken maar ook of ze alleen of met andere leden willen wandelen.
In de Wandelkalender staan voor iedere zaterdag en zondag tochten beschreven in een straal van ongeveer vijftig km rond Deventer.

De wandelgroep neemt zowel aan nationale als internationale tochten deel; onder andere de Airborne-mars in Oosterbeek, de 4-daagse van Nijmegen en van Barchem, de 2-daagse van Fulda en de 4-daagse van de MESA te België.
Tevens organiseren we jaarlijks een busreis naar een speciale wandeling buiten de regio.
Het startpunt voor elke wandeling is bij Buitink Sport in winkelcentrum Colmschate tegenover Sportcentrum De Scheg, tenzij op de website iets anders staat vermeld.
De wandelgroep organiseert elke maand één of twee gezelligheids(trainings)tochten van
+ 15 km., zodat de leden elkaar beter kunnen leren kennen en om belangstellenden kennis te laten maken met de wandelsport en de wandelgroep.
Bij de koffiestop tijdens een gezelligheidstocht betaalt u € 0,80 voor koffie en € 0,20 voor cake.
Het bestuur van de vereniging wil haar leden op de meest voordelige manier met een tocht mee laten lopen; coördineert meerdaagse tochten inclusief overnachtingen in binnen en/of buitenland.
Om teleurstelling te voorkomen is het aan te bevelen zoveel mogelijk zelf vervoersafspraken te maken. Voor vervoer naar de binnenlandse tochten wordt € 0,25 per km per auto gerekend. (Voor de buitenlandse tochten geldt een andere reiskostenregeling.) Dit bedrag wordt gedeeld door het aantal inzittenden. Door gezamenlijk de kosten van het vervoer te delen, blijven deze tochten voor iedereen betaalbaar.

 

De vereniging is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08079388.

 

Lidmaatschap